loader image
Kalastusta Konneveden Kosket Kellankoski Konnevesi

Kesän 2022 koskilupien myynti alkaa maanantaina 10. tammikuuta

Konneveden Koskien tulevan kesän koskiluvat tulevat myyntiin maanantaina 10. tammikuuta 2022 kello 10.00 alkaen. Siikakosken, Taikinaisen, Karinkosken ja Kellankosken osalta luvat myydään majoituspaketin kanssa numerosta 040 5833 235. Koskilupaan voit yhdistää kätevästi majoituksen Konneveden koskireitin varrella esimerkiksi legendaarisen Siikakosken rannalla sijaitsevassa Siikapirtissä tai jylhänä virtaavan Kellankosken rannalla ilmastoidussa Koskelassa tai Laitoksenvartijan talossa. Koskilupaan on mahdollista yhdistää myös muita Konneveden Koskien palveluita, kuten, kalastusopas, sauna tai ruokailu. Kysy näistä erikseen tarjous palvelunumerostamme.

Hannulankosken ja Keskisenkosken luvat ovat ostettavissa myös ilman majoitusta 10. tammikuuta alkaen numerosta 040 548 9372.

Siikakosken, Taikinaisen, Karinkosken ja Kellankosken lupamyynti ilman majoituspakettia alkaa 1. maaliskuuta 2022 kello 10.00.

Tervetuloa Konneveden Koskille!

Muistatan ottaa seurantaan myös sosiaalisen median kanavamme Facebookissa ja Instagramissa.

Konneveden kosket ovat ilmiömäisen upeat sekä kalastoltaan että luontoarvoiltaan. Keskellä Suomea sijaitseva laajalti tunnettu perhokalastajien paratiisi on ollut läpi sukupolvien haluttu kalastuskohde. Kilometrien mittaisella seitsemän kosken reitillämme pääset tavoittelemaan villiä suurtaimenta upeissa luonnonmaisemissa lähellä Etelä-Konneveden kansallispuistoa. Kalareissu tänne jättää unohtumattomat muistot, tuletpa sitten taimenjahtiin vuolasvirtaisella Kellankoskella tai narraamaan haukia leppoisille välivirta-alueille. Konneveden Kosket on Villi taimen pro -luokiteltu kalastuskohde, joten kalastus tapahtuu villin taimenen ja arvokkaan kalakantamme ehdoilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *