Palvelut

majoitus

Siikapirtti

Siikapirtin luonnonkaunis alue tarjoaa erinomaiset puitteet elämykselliseen majoittumiseen, kokoustamiseen ja juhlien sekä muiden erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Kuuluisan Siikakosken rannalla sijaitsevat rakennukset henkivät yli satavuotista uitto- ja tukkilaishistoriaa arvovaltaisia ”kalavieraita” unohtamatta.

Voit valita juuri sinulle ja ryhmällesi soveltuvan majoituksen, kokous- ja juhlatilan, varata ranta- ja savusaunan, nauttia maittavasta lähiruuasta sekä tilata erilaisia ohjattuja aktiviteetteja ja toiveittesi mukaan räätälöityjä oheisohjelmia.

Räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaisen majoitus-, ruoka-, kulttuuri- ja elämyspaketin!

Kysy tarjousta!
Mieronvirta Oy, info@mieronvirta.fi, 040 5743 110


Käyntiosoite: Siikaniementie 5, 44300 KONNEVESI SIIKAPIRTTI

Siikapirtissä on vuodepaikkoja 12 henkilölle. Pääkerroksessa on keittiö, olohuone/kokoustila, sisäkuisti, eteinen, wc/suihku ja kaksi makuuhuonetta. Varusteisiin kuuluvat televisio, astianpesukone, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, sähköliesi ja jääkaappi. Yläkerrassa on myös wc ja erillinen suihku.

  • Alakerta 200 €/vrk (2 x 2hh, liinavaatteet ja pyyhkeet) 
  • Koko talo 380 €/vrk (1 x 1hh, 4 x 2hh, 1 x 3hh, liinavaatteet ja pyyhkeet) 
  • Rantasauna itse lämmitettynä sisältyy vuokrahintoihin. 
  • Vuokrahinnat sisältävät alv:n. 
Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.00

MIEHISTÖTUPA 

Tukkilaisten majoitustilana toiminut hirsiseinäinen miehistötupa tarjoaa vanhan ajan tunnelmaa takan loimussa. Miehistötuvassa nautit saunan jälkeen iltapalan, pidät kokouksen tai rauhallisen illanvieton. Suositeltava henkilömäärä 8-10 henkeä.
 Hinta: 50 €/ max 6 h.

MAKASIINI 

Tukkilaisten uittovälineiden varastona toiminut makasiini tarjoaa historialliset puitteet juhliin ja tapahtumiin. Tila soveltuu mainiosti noin 40-60 hengelle. Hinta 250€/vrk.

kellankosken majoitus

KOSKELA
 


Pyöröhirsimökissä on parvimajoitus kuudelle henkilölle, keittiönurkkaus, ruokailutila/olohuone ja WC ja suihku, Varusteina on liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi ja pakastelokero, kahvinkeitin, vedenkeitin, televisio, puuliesi, astiasto 12 henkilölle ja kaasugrilli. 

160 €/vrk, lisävuorokaudet 100 €, viikkovuokra 700 € (sunnuntaista klo 14 alkaen- lauantaihin klo 12 saakka) Hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja rantasaunan.

LAITOKSENVARTIJAN TALO & KALAMAJA/SAUNA

Vuodepaikkoja max 8 (1x2hh, 1 x 3hh, vuodesohva sekä kalamajassa 1x2hh). Talossa on tupakeittiö ja 2 makuuhuonetta. Kalamaja/sauna -rakennuksessa on puulämmitteinen sauna kantovesineen, minikeittiö ja 2 vuodepaikkaa. Kantovesi vesipisteestä. Puucee. 
135 €/vrk sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet


KALAMAJA/SAUNA

Saunatuvassa 2 vuodepaikkaa ja minikeittiö. Kantovesi, puucee. 80 €/vrk (1 x 2hh) sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.

VOIMALAITOS KOKOUS/RUOKAILUKÄYTTÖÖN

Voimalaitoksessa on iso eteinen ja kaksi huonetta, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi kokous- ja ruokailukäyttöön. 100 €/ max 6 h

GRILLIMAJATaukotila tulentekoon ja evästykseen sis. vuokrahintoihin. 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 


Kellankoskentie 460, 44300 KONNEVESI 
Kysy lisää: info@mieronvirta.fi p. 040 5743110

Ruokailu

Valmistamme parhaista saatavilla olevista raaka-aineista maittavaa lähiruokaa.

Kysy toiveittesi mukaan räätälöityä kokonaisuutta!

opastus

Kalastusopas on palvelu, johon kuuluvat kalastusvälineet, asiantunteva opas auttaa aloittelevaa perhokalastajaa ja veneellä pääsee alueen laajoille kalavesille. Hauen kalastus erityiskalastusalueella tapahtuu aina oppaan kanssa.

Saunat

Suomessa kun ollaan, joten saunoja täytyy olla useita. Melko tuore savusauna (entinen poistui luonnollisesti, siis paloi), Siikapirtin kuuluisa kämppäsauna, sekä Kellan ja Koskelan rantasauna kosken yläpäässä. Takaamme, ettei juoksevaa vettä ole missään, mutta luonnetta ja viihtyisyyttä löytyy sitäkin enemmän.

SIIKAPIRTIN RANTASAUNA 

Puulämmitteiseen rantasaunaan mahtuu 8–10 saunojaa. Itse lämmittäen ilman majoitusta 30€/4h.

SIIKAPIRTIN SAVUSAUNA 

Vuonna 2015 valmistuneeseen savusaunaan mahtuu 6–8 saunojaa. Valmiiksi lämmitettynä 320 €/kerta, sisältää pyyhkeet ja Miehistötuvan käytön.

KELLAN KALAMAJA/SAUNA

Saunatuvassa 2 vuodepaikkaa ja minikeittiö. Kantovesi, puucee. 80 €/vrk (1 x 2hh) sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.