loader image

Majoitus
Siikakoskella

Siikapirtti

Siikapirtin luonnonkaunis alue tarjoaa erinomaiset puitteet elämykselliseen majoittumiseen, kokoustamiseen ja juhlien sekä muiden erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kuuluisan Siikakosken rannalla sijaitsevat rakennukset henkivät yli satavuotista uitto- ja tukkilaishistoriaa arvovaltaisia ”kalavieraita” unohtamatta.
Voit valita juuri sinulle ja ryhmällesi soveltuvan majoituksen, kokous- ja juhlatilan, varata ranta- ja savusaunan, nauttia maittavasta lähiruuasta sekä tilata erilaisia ohjattuja aktiviteetteja ja toiveittesi mukaan räätälöityjä oheisohjelmia.

Räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaisen majoitus-, ruoka-, kulttuuri- ja elämyspaketin!

Kysy lisää ja varaa:

040 5743 110
[email protected]

Siikapirtissä on vuodepaikkoja 12 henkilölle. Pääkerroksessa on keittiö, olohuone/kokoustila, sisäkuisti, eteinen, wc/suihku ja kaksi makuuhuonetta. Varusteisiin kuuluvat televisio, astianpesukone, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, sähköliesi ja jääkaappi. Yläkerrassa on myös wc ja erillinen suihku.

  • Alakerta 220 €/vrk (2 x 2hh, liinavaatteet ja pyyhkeet) 
  • Koko talo 400 €/vrk (1 x 1hh, 5 x 2hh, liinavaatteet ja pyyhkeet) 
  • Rantasauna itse lämmitettynä sisältyy vuokrahintoihin. 

Vuokrahinnat sisältävät arvolisäveron. 
Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.00

Miehistötupa

Tukkilaisten majoitustilana toiminut hirsiseinäinen miehistötupa tarjoaa vanhan ajan tunnelmaa takan loimussa. Miehistötuvassa nautit saunan jälkeen iltapalan, pidät kokouksen tai rauhallisen illanvieton. Suositeltava henkilömäärä 8-10 henkeä.

Kysy tarjous!

Makasiini

Tukkilaisten uittovälineiden varastona toiminut makasiini tarjoaa historialliset puitteet juhliin ja tapahtumiin. Tila soveltuu mainiosti noin 40-60 hengelle.

Kysy tarjous!

Majoitus
KELLANKOSKELLA

KOSKELA

Jylhän Kellankosken varrelta löytyvässä pyöröhirsimökissä on majoittuu jopa kuusi henkilöä. Mökki on omalla suurella Kellankoskeen rajoittuvalla tontilla ja pihapiiristä löytyy myös rantasauna koskemaisemalla. Koskelasta löytyy myös jäähdyttävä ilmastointi, keittiönurkkaus, ruokailutila, olohuone ja WC sekä suihku, Varusteina on liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi ja pakastelokero, kahvinkeitin, vedenkeitin, televisio, puuliesi, astiasto 12 henkilölle ja kaasugrilli. 

Koskelan asiakkaille on myös kiinteistössä maksuton valokuitu- ja WiFi-verkko.

Koskela on vuokrattavissa käyttöön ympäri vuoden!

175 €/vrk, lisävuorokaudet 120 €. Hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja rantasaunan käytön itse lämmittäen.

Kysy lisää ja varaa:

040 5743 110
[email protected]

LAITOKSENVARTIJAN TALO &
kalamaja ja sauna

Vuodepaikkoja max 8 (1x2hh, 1 x 3hh, vuodesohva sekä kalamajassa 1x2hh). Talossa on tupakeittiö ja 2 makuuhuonetta. Kalamaja/sauna -rakennuksessa on puulämmitteinen sauna kantovesineen, minikeittiö ja 2 vuodepaikkaa. Kantovesi vesipisteestä. Puucee.

Alueella myös asiakkaille maksuton WiFi-verkko.

140 €/vrk sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Lisävuorokaudet 100 € / vrk.

Kalamaja & Sauna

Saunatuvassa 2 vuodepaikkaa ja minikeittiö. Kantovesi, puucee.

85 €/vrk (1 x 2hh) sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.

Voimalaitos

Voimalaitoksessa on iso eteinen ja kaksi huonetta, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi kokous- ja ruokailukäyttöön.

Kysy tarjous!

SAUNAT

Suomessa kun ollaan, joten saunoja täytyy olla useita. Melko tuore savusauna (entinen poistui luonnollisesti, siis paloi), Siikapirtin kuuluisa kämppäsauna, sekä Kellan ja Koskelan rantasauna kosken yläpäässä. Takaamme, ettei juoksevaa vettä ole missään, mutta luonnetta ja viihtyisyyttä löytyy sitäkin enemmän.

Siikapirtin rantasauna

Puulämmitteiseen rantasaunaan mahtuu 8–10 saunojaa. Kysy tarjous!

Siikapirtin savusauna

Vuonna 2015 valmistuneeseen savusaunaan mahtuu 6–8 saunojaa. Valmiiksi lämmitettynä 320 €/kerta, sisältää pyyhkeet ja Miehistötuvan käytön. 

Kellan kalamaja/sauna

Saunatuvassa 2 vuodepaikkaa ja minikeittiö. Kantovesi, puucee. 85 €/vrk (1 x 2hh) sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.

OPASTUS

Kalastusopas on Konneveden Koskilla tarjottava palvelu. Kalastusoppaan mukana saat käyttöösi kalastusvälineet, joten omia välineitä ei välttämättä tarvitse. Asiantunteva opas auttaa aloittelevaa perhokalastajaa ja veneellä pääsee alueen laajoille kalavesille. Hauen kalastus erityiskalastusalueella tapahtuu aina oppaan kanssa.

Ruokailu

Valmistamme parhaista saatavilla olevista raaka-aineista maittavaa lähiruokaa.

Kysy toiveittesi mukaan räätälöityä kokonaisuutta!