loader image

Kesän 2021 koskilupien myynti alkaa 1. maaliskuuta

Konneveden Koskien kesän 2021 koskilupien myynti alkaa 1. maaliskuuta kello 10.00. Tällöin myyntiin tulevat pelkät koskiluvat ilman majoituspakettia Siikakosken, Taikinaisen, Karinkosken ja Kellankosken osalta. Koski vuokrataan kokonaisuudessaan aina kalastusvuorokaudeksi kerrallaan. Saatavilla olevat päivät löydät jokaisen kosken omalta sivulta. Lupien myynti tapahtuu keskitetysti palvelunumeromme 040 5833 235 kautta. Koskilupaan on mahdollista yhdistää myös muita Konneveden Koskien palveluita, kuten majoitus, kalastusopas, sauna tai ruokailu. Kysy näistä erikseen tarjous palvelunumerostamme.

Keskisen– ja Hannulankosken lupamyynti on myös käynnistynyt. Näihin koskiin on myynnissä myös kalastajakohtaisia yksittäislupia, joiden myynti tapahtuu numerosta 040 548 9372.

Konneveden koskien välivirta-alueiden haukiluvat ovat myös myynnissä. Saatavilla oleviin paketteihin voit tutustua täältä.

Tervetuloa Konneveden Koskille!

Muistatan ottaa seurantaan myös sosiaalisen median kanavamme Facebookissa ja Instagramissa.

Konneveden kosket ovat ilmiömäisen upeat sekä kalastoltaan että luontoarvoiltaan. Keskellä Suomea sijaitseva laajalti tunnettu perhokalastajien paratiisi on ollut läpi sukupolvien haluttu kalastuskohde. Kilometrien mittaisella seitsemän kosken reitillämme pääset tavoittelemaan villiä suurtaimenta upeissa luonnonmaisemissa lähellä Etelä-Konneveden kansallispuistoa. Kalareissu tänne jättää unohtumattomat muistot, tuletpa sitten taimenjahtiin vuolasvirtaisella Kellankoskella tai narraamaan haukia leppoisille välivirta-alueille. Konneveden Kosket on Villi taimen pro -luokiteltu kalastuskohde, joten kalastus tapahtuu villin taimenen ja arvokkaan kalakantamme ehdoilla.