Palvelut

Majoitus

Siikapirtin luonnonkaunis alue tarjoaa erinomaiset puitteet elämykselliseen majoittumiseen, kokoustamiseen ja juhlien sekä muiden erilaisten tapahtumien järjestämiseen. 
      Kuuluisan Siikakosken rannalla sijaitsevat rakennukset henkivät yli satavuotista uitto- ja tukkilaishistoriaa arvovaltaisia ”kalavieraita” unohtamatta.
     Voit valita juuri sinulle ja ryhmällesi soveltuvan majoituksen, kokous- ja juhlatilan, varata ranta- ja savusaunan, nauttia maittavasta lähiruuasta sekä tilata erilaisia ohjattuja aktiviteetteja ja toiveittesi mukaan räätälöityjä oheisohjelmia.

Ruokailu

Konneveden keskustassa palvelee hotelli ja ravintola Mierontie, jossa on arkisin lounas klo 11–14, muina aikoina alacarte. Ravintolalla on A-oikeudet. Lähemmät tiedot löytyvät osoitteesta www.mierontie.fi.

Siikapirtille ja Kellankoskelle järjestetään korkeatasoinen catering tilauksesta. Se sisältää aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan. 

Opastus

Seitsemän kosken reitti alkaa Siikakoskesta, joka laskee Konnevedestä. Koski on kirkasvetinen ja sen näkösyvyys on parhaimmillaan useita metrejä. Kahlaaminen on monin paikoin helppoa ja varsinkin matalan veden aikaan kosken voi kalastaa hyvin monipuolisesti. Koskessa on taimenta ja harjusta, kirjolohta siihen ei ole enää istutettu. Alajuoksulla on varteenotettava haukipaikka. Siikakoski tunnetaan presidentti Urho Kekkosen lempikalastuspaikkana ja se on yksi Suomen parhaita perhokalastuskohteita.